top of page

FAQ's - veelgestelde vragen

De grafstukken, bloemcreaties en boeketten, bestaan deze uit verse bloemen?

Nee, ze bestaan uit een hoogwaardige kwaliteit zijdenbloemen (tenzij specifiek vermeld dat het om 'droogbloemen' gaat), dat had je niet gedacht he? :-) Zijdenbloemen die buiten staan, zijn gegarandeerd zes maanden kleurvast. Zet je ze binnen? Dan heb je er natuurlijk jaaaaren plezier van!

Hoe onderhoud ik zijdenbloemen of droogbloemen?

Eerst en vooral geef je ze géén water. Zijn ze een beetje stoffig? Even met de haardroger erover, en ze stralen weer.

Wat zijn de voordelen van zijdenbloemen?

Zijdenbloemen en kunstbloemen brengen een blijvende bloemenpracht in je leven. Hier zijn enkele redenen waarom ze zo geweldig zijn en waarom ze verse bloemen overtreffen:
 

 1. Eeuwige schoonheid: Zijdenbloemen behouden hun onberispelijke schoonheid het hele jaar door, zonder te verwelken of hun frisheid te verliezen. Zeker als je ze binnen in huis houdt. Ze zijn een duurzame investering in blijvende elegantie, én goed voor het milieu!
   

 2. Allergievriendelijk: Voor mensen met allergieën zijn zijdenbloemen de perfecte keuze. Ze veroorzaken geen allergische reacties en laten je genieten van bloempracht zonder nadelige bijwerkingen.
   

 3. Onderhoudsarm: Geen water geven, geen zonlicht nodig, geen gedoe! Kunstbloemen vereisen geen speciale zorg en blijven altijd stralend, zelfs zonder groene vingers.
   

 4. Kostenbesparend: In tegenstelling tot verse bloemen hoef je zijdenbloemen niet steeds opnieuw te kopen. Ze besparen je geld op de lange termijn en verminderen verspilling.
   

 5. Geen seizoensbeperking: Met kunstbloemen kun je genieten van je favoriete bloemen, ongeacht het seizoen. Ze zijn altijd beschikbaar, ongeacht het weer buiten.
   

Kortom, zijdenbloemen en kunstbloemen zijn de slimme keuze voor wie schoonheid, gemak en duurzaamheid wil combineren. Breng tijdloze bloempracht in je leven met deze prachtige en onderhoudsarme alternatieven voor verse bloemen.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Jazeker, dat doen we ook! Laat het ons zeker even weten indien het niet zou lukken om te bestellen, dan kijken

we met je mee.

 

Kan ik met een cadeaubon afrekenen?


Helaas is dit online (nog) niet mogelijk. Digitale cadeaubonnen hebben we op dit moment niet. Heel erg welkom in het Blommehuys om je cadeaubon te verzilveren!

 

Wordt alles standaard cadeau verpakt?

 

Enkel onze aardmannetjes pakken we standaard als een cadeautje in - ze reizen immers in stijl! Alle andere items bereiken je op veilige wijze in een gewone doos. Wil je er toch een kadootje van maken? Laat het ons even weten via een bericht!
 

 

bottom of page