top of page

Webshop

GRATIS verzending boven €150!

Het lijkt zo misschien niet (missie geslaagd!) maar... de bloemcreaties, boeketten en het grafwerk in onze webshop zijn allemaal gemaakt  met blijvende bloemen en materialen. Je hebt er dus lange tijd plezier van!

Workshop dinsdag 28/5

00386
€87.50
Uitverkocht
1
Productgegevens

Workshop 28/5 - “Bloementaart” - 19.45u

🎂 Om zó in te bijten: de romantische BLOEMENTAART! Een prachtig landelijk-romantisch "masterpiece" in huis 🌸 Elke laag is weer nét even anders! 🍰 De hoogte van dit pronkstuk is 40 cm, de doorsnede 30 cm.
En ‘t beste van al? Je maakt hem helemaal zélf... tijdens een ongelofelijk gezellige workshopavond! 😍

💐 Bloemen kunnen afwijken al naargelang aanbod & beschikbaarheid 💐

Als je inschrijft voor een workshop, reserveer je niet alleen letterlijk je ‘plekje’ voor de avond. We schaffen voor jou dan ineens alle met-zorg-geselecteerde materiaal aan! 🥰

Daarom kunnen we geen terugbetaling aanbieden bij afwezigheid. Ben je verhinderd om deel te nemen? Dat kan altijd gebeuren. Je workshopmateriaal kan je dan afhalen als een DIY-pakket om heerlijk thuis aan de slag te gaan. Vind je het toch te lastig om het volledig zelf in mekaar te steken? Indien gewenst kunnen wij het workshopstuk voor jou maken tegen een kleine meerprijs van €20.

Praktisch
Om 18:45u gaat onze Blommepoort wijd open. De start van de workshop is telkens om 19u00 voorzien. We verwennen je met koffie, thee en overheerlijk huisgemaakt gebak ♥

Bewaar dit product voor later
bottom of page